tisdag 27 juni 2017

Nu får det vara slut på velandet!

Så. Beslutat. Avgjort. Anmält och inskickat. Till och med betalt!

Ibland är jag den mest veliga människa som finns. Tar allt på liv och död typ. Fast det bara, hmm, gäller en utbildning. Nu har jag iallafall gjort slag i saken, satt ner båda fötterna, och anmält mig till en massageterapeut utbildning med start i mitten på hösten. Ingen stor sak kan ju tyckas, men av någon anledning har jag tvekat, funderat, velat, bestämt mig, ändrat mig igen och så har jag hållt på sista tiden. Tills jag nu idag till slut tog det där sista beslutet och både anmälde mig och betalde kursavgiften. Innan jag skulle ångra mig igen. Just nu känns det riktigt jäkla bra faktiskt. Skönt att jag anmälde mig till slut!!

PT utbildningen var helt klart bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Och nu ska jag få gå en utbildning till, vidareutbilda mig inom hälsa och friskvård, och få ytterligare ett ben att stå på. Det tror jag kommer bli bra för mig. Jag ska gå även denna utbildning på Axelsons och bara det kommer bli jättekul, välrenommerad skola med lång tradition. 

Kommer bli lite som att komma hem igen!
1 kommentar:

 1. Åh vad roligt!
  Jag har också funderat på den där utbildningen. Jag gick en sån helgkurs på Axelssons i våras där jag lärde mig avspänningsmassage. Det var roligt!
  Jag gillade att massera.
  Men just nu känner jag att jag inte orkar med att gå en hel utbildning. Bara att gå över helgen var egentligen för intensivt. Jag behövde återhämta mig i en vecka efteråt. Så för tillfället är det inte läge.
  Jag tycker att det är så roligt att du ska gå utbildningen. Du får skriva om det här på bloggen sen. Jag är mycket nyfiken på hur det är.
  /Therese

  SvaraRadera