tisdag 17 mars 2015

Nu är det inte långt kvar!!!

Ååååååh vad jag längtar!! Ska bli så kul, så intressant, så jobbigt och så himla BRA!! Nä, jag pratar inte om nåt nytt långlopp, den tiden kommer också, men nu är det tid för andra saker. Jag har nämligen bestämt mig för att göra något som jag så länge velat men inte riktigt kunnat sätta fingret på. Förrän i höstas, och nu är det äntligen dags!

-Jag ska börja skolan!!

Jag har länge känt att jag vill göra något mer. Inte så att jag har en massa tid över som måste fyllas. Det har jag nämligen inte, utan mer att jag vill utvecklas och prova nya vägar. Och eftersom träningen och löpningen med tiden har blivit en allt större del av mitt liv var det naturligt att tänka i de banorna. Jag vill dessutom att den kunskap och den erfarenhet jag har samlat på mig ska komma till nytta. Till nytta för någon annan som vill göra en förändring, en nystart eller bara komma vidare. Jag har därför efter mycket funderande fram och tillbaka, mycket vägande för och emot, och en stor längtan att gå vidare, bestämt mig för att utbilda mig till Personlig Tränare. Beslutet tog jag som sagt redan i höstas och nu är det äntligen dags!!

-Jag ska börja skolan!! Jag ska läsa till Personlig Tränare!!

Förra veckan kom kallelse, schema, litteraturförteckning och annat bra och veta inför skolstarten den 27 mars. Igår köpte jag de första böckerna så nu känns det verkligen att det är på gång.


Jag ser fram emot att få fördjupa mig i det jag älskar, jag ser fram emot att få lära känna mina kurs kamrater och jag ser fram emot att se vilken väg jag väljer att ta efter utbildningen. Jag är så glad över att jag tog detta beslut och jag är så glad att jag vågade. Jag kommer ta vara på den här tiden och suga åt mig all kunskap och all inspiration jag bara kan få. Jag känner mig så glad och tacksam för att jag har en familj som stöttar mig i detta och jag är så glad för att jag har fått möjligheten att göra det jag vill.

-Förresten,sa jag att det ska bli jättekul??

1 kommentar:

  1. Det är aldrig för sent att fylla på kunskapsbanken :)
    Stort lycka till!

    SvaraRadera