onsdag 8 november 2017

November, so far....London, Massageutbildning, inget ont i ryggen....

Vilken rivstart på månaden! Jag har redan hunnit med fyra viktiga saker:

1. Blivit av med ryggvärken. Detta hamnar på klart första plats, för med den värken funkade ingenting, så det är liksom en förutsättning för allt annat. Jag kan inte nog lovorda min bästa Naprapat-Fredrik för ett fantastiskt jobb. OBS att jag inte får betalt, eller på annat sätt är mutad/hotad att skriva detta. Det är bara från hjärtat, rakt av! 

2. Varit på höstlovsresa i London. En resa med klart Harry Potter tema, kan man säga. Barnen har länge önskat att få se inspelningsstudion och även en rad andra platser som på olika sätt varit med, eller gett inspiration till olika delar av böckerna. Vi tog oss alltså runt i London utifrån ett Harry Potter perspektiv och besökte bl.a. Kings Cross station (med perrong 9 och 3/4), Leadenhall Market (Diagongränden och Den läckande Kitteln) och Milleniumbron (som Dödsätarna förstör i sjätte filmen). Samt en hel del annat, utan anknytning till trolldom..
Det som var annorlunda med denna resa gentemot typ alla andra resor vi gjort de senaste säkert 10 åren var att löparskorna fick stanna hemma. För första gången på evigheters evigheter sprang jag inte en meter under semestern! Jag älskar annars att ge mig ut tidigt och ta ett par km på egen hand och kolla mig omkring lite innan frukost. Det är en bra start på dagen och det är spännande på nåt vis att få upptäcka saker springandes. Men min rygg kändes så ömtålig så jag helt enkelt inte vågade. Hade inte velat att den pajade ihop just där och då. Eller egentligen inte nån gång faktiskt!

3. Signat upp två nya PT kunder. Så kul och spännande att få ta del av nya människor, med sina behov och målsättningar, och få bli en del av deras vardag ett tag framåt. 

4. Haft andra tillfället på Massageterapeut utbildningen. Lika bra som förra gången och som vanligt efter en helg på Axelsons är jag både totalt slut, och full av energi. Allt på samma gång i en salig röra!

.
Även en femte grej skulle lätt ha platsat på listan, om den hade ägt rum, vill säga. På fredag är jag och mannen nämligen medbjudna till Stadshuset där en av mina bästa vänner ska promoveras (bli doktor, helt enkelt). Jag är så glad att vi får vara med och dela hennes ögonblick och jag är så stolt över henne! Och så är det ju så spännande att få klä på sig fina kläder och få komma till Stadshuset vid ett såhär fint tillfälle. Innan dess ska jag lägga upp hennes klänning så att hon blir riktigt fin. Fast allt detta har alltså inte hänt än, det är därför jag inte skriver om det. 

Dessvärre har även monstret vaknat till liv och gjort sig påminnt. Men just nu orkar jag inte tänka på något j***a monster utan tänker på alla bra saker som händer. Faktiskt tur att det är så många sådana!2 kommentarer:

 1. Hej! Vad trevligt du har haft. Den där höstlovsresan med Harry Potter perspektiv lät rolig!
  Skönt att ryggvärken är borta. Ibland behöver man ta det lite lugnt. Jag hade själv feber i början av veckan och fick ställa in träningen.
  Vad trevligt det låter med Massagekurs.verkligen bra att du tog tag i att anmäla dig till den och gå den, det ligger så helt i linje med allt du gillar att göra.
  Och nya PT-kunder låter inte så dumt.Blir sugen på att träna när du nämner dem.
  Jag var på simningen igår, men annars har jag ställt in all träning den här veckan. Jag hade ingen feber igår och jag ville verkligen åka på crawlkursen och så tänkte jag att jag skulle ta det lugnt.När jag kom dit säger tränaren "Idag ska vi köra hårt och utmana oss själva"
  Det gick bra ändå 😀.
  Kram ThereseC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, London är alltid rätt på nåt vis😃. Härlig stad som man kan besöka hur många gånger som helst. Känns väldigt bra att det blev så lyckat och att barnen var så engagerade och hade kollat upp allt innan och föreslagit vart de ville gå osv. Men det klart, det är ju de som har koll på Harry Potter...

   Radera