tisdag 16 januari 2018

Mot nya mål

När jag skrev min årskrönika för knappt en månad sedan antydde jag att jag hade något kul på gång. Nu är samtliga berörda informerade, jag har velat klart, och jag har skrivit under avtalet. Jag byter arbetsplats!!

Jag lämnar inom kort min största uppdragsgivare och går vidare, som PT och massör, till UFIT i Länna. Övriga uppdrag är oförändrade. Nu när allt är klart, och jag kan prata öppet om vad jag ska göra härnäst, känns det bara så skönt. Att veta saker som jag inte kan berätta om gillar jag inte riktigt!

Jag gjorde mitt sista spinningpass på gamla stället i söndags, men har några PT klienter kvar som jag kommer jobba färdigt med. Samtidigt installerar jag mig på nya gymmet och börjar bygga min verksamhet där.
På nya stället kommer jag syssla med personlig träning och även ge massagebehandlingar. Där finns (ännu) ingen gruppträning, även om jag håller på och snickrar på något åt det hållet. Kanske uteträning till våren, eller grupper i gymmet? Vi får se, möjligheterna finns!

Såklart är det med blandade känslor jag väljer att gå vidare. Jag går till något som ska bli jätteroligt och jättespännande. Jag går till en bra arbetsplats, trevliga kollegor och en genomtänkt verksamhet. Här finns naprapater, PT och massörer och man kan därmed erbjuda kunden en helhet inom träning, rehab och hälsa. Samtidigt lämnar jag alla härliga människor som gått på mina gruppträningspass, mina nuvarande PT klienter och alla medlemmar jag har fått lära känna. Det är dem jag kommer sakna, alla människor som har gjort min vardag!

Men var sak har sin tid, och nu börjar något nytt. Jag känner mig livrädd, glad, skitnervös och glad igen. Allt om vartannat. Men det är väl så det ska vara kan jag tro?!
Nu åker vi!!
6 kommentarer:

 1. Spännande med en nystart! Det låter som ett kanonställe, med all den kompetensen under samma tak. Lycka till! Men jag förstår att du kommer att sakna dina gruppträningsdeltagare, PT-klienter och alla andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jättespännande! Känns som en bra start på 2018😃

   Radera
 2. Så roligt! Grattis till det nya jobbet! :-)

  SvaraRadera
 3. Vad spännande 🤸!
  Du får berätta hur det går sen och hur du trivs. Vad kul ! Grattis 💞
  ❤️ Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det ska bli jättekul. Igår hade jag min första massagekund och det kändes jättebra. Kul att vara igång!

   Radera