söndag 21 januari 2018

Ansiktsmassage säger jag bara....

Har precis kommit hem efter ytterligare ett utbildningstillfällen på massageutbildningen. Mycket repetition denna gång, mycket öva på grepp som inte riktigt satt och så lite töjningar på det.

Helgens höjdpunkt var dock inte longering av Gastrocnemius eller hans moster, utan ansiktsmassagen. Alltså, jag säger bara Ansiktsmassage! Oh milda makaroner, så skönt det var!! Helt överraskande, galet skönt, och dessutom helt oväntat att det skulle vara så skönt. Bara lätta strykningar över ansiktet. Några lätta tryck på några ställen, men i princip bara väldigt lätt beröring. Det dröjde inte länge förrän jag hörde tunga andhämtningar och tom några snarkningar runt omkring mig. Så himla avslappnande! Att det skulle vara skönt och behagligt trodde jag nog, men inte att det skulle vara så härligt. Vilken grej alltså. Det var inte väntat! 

Har nu testat att massera ansiktet på unga dottern och det funkade där också. Trodde nästan att hon somnat när jag hör nåt svagt "mamma.....kan vi....inte...åka och bowla....nån dag....." 

Tja, why not?

.


4 kommentarer:

 1. Ja anaiktsmassage är underbart 😊. Älskar det!

  Det är januari. Ett år sedan jag började träna. Men fy vad omotiverad jag känner mig. Idag har jag dock varit och simmat. Crawlkursen.
  Jag vill ha vår nu. Jag känner mig så där blek och vinterglåmig och har knappt någon motivation till någonting.
  ❤️ Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Motivation kommer ju och går. Känns det mindre kul en period får man acceptera det. När jag känner att träningen är trist brukar jag försöka komma iväg på nåt som jag inte provat innan, kanske en annan sorts gruppträningspass än jag brukar osv. Men visst är det trist när man inte har lust eller ork till nästan nåt. Vi får kämpa på!!

   Radera
 2. Ansiktsmassage har jag aldrig testat men det lät väldigt skönt.

  SvaraRadera