onsdag 7 februari 2018

Packa, packa...

En liten paus i packandet får det bli nu. Skidor, varma kläder och födelsedagspresenter till blivande 10-åringen. Inget får glömmas! 

I morgon åker vi lite norrut för en långhelg med skidåkning. Unga dottern fyller 10 och ska få fira sin födelsedag med skidåkning. Det har varit hennes önskan så länge och i år gick det att få till. Högsta lycka alltså! 

Målet för resan är Järvsö. På vägen upp stannar vi strax före Järvsö, i Harsa, för att åka lite längdskidor. Sen två dagar i Järvsöbackarna och så hem på söndag via Harsa för lite mera längd. Så är planen. Men. Som ni vet, ni som hängt med ett tag, så blir våra semesterresor sällan som det var tänkt. Det är mer regel än undantag att någon är sjuk, gipsad, skadad eller något annat. Så även denna gång, varför ändra liksom?! 

Unga dotterns arm är gipsad. Tack och lov bara en liten skada så det finns goda förhoppningar om att hon ska kunna åka skidor ändå. Och så stora dottern, som fick hög feber i början på veckan och nu ligger till sängs. Feberfri förvissso, men knappast inte så pigg. Ja ja, vi är ju vana,  så vi kommer få en bra resa ändå. Vi får dela upp oss lite, så brukar det bli ganska bra. Men är det ändå inte lite typiskt? 

Vi laddar med böcker, stickning, lite goda saker och så några spel. Blir det så att vi får stanna i stugan får vi göra det mysigt där. 

Men åhhh vad jag önskar att allt bara skulle funka nångång och att det inte skulle hända nåt. Är det verkligen för mycket begärt?!


4 kommentarer:

 1. Åsa, fina, jag skulle ju nästan hellre stanna i stugan och mysa med allt det härliga ni har packat ihop. Låter underbart ju <3
  Det är klart att lite medvind önskar man sig ju ibland, för... varför inte?! :)
  Men jag tror att det är i kaos och motvind som vi kan känna verkligen att vi lever och växer som människor - och inte minst - kan uppskatta det vi faktiskt lyckas med.
  Ha en underbar tid tillsamsns och kör försiktigt <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kasia! Vi tog en liten tur på längdskidor igår allihopa och idag blir det utför. Vi tar det lugnt och tar dagen som den kommer och som vi orkar❤️

   Radera
 2. Men vad typiskt att det alltid ska hända något när ni reser iväg. Jag tror dock att ni kommer att ha det fint ändå. Jag hoppas det i alla fall. Skidor är kul!
  Jag hade också förmånen att få åka skidor med mina föräldrar när jag var liten och jag älskade det 😀.
  Ha det fint tillsammans nu / Therese ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl typiskt?! Men vi håller modet uppe. Igår åkte vi en kort tur på längden och idag ska vi känna på backarna, så mycket som orkas med. Vi har det lugnt och skönt och i morgon ska vi fira födelsedag🎂😃

   Radera