måndag 22 oktober 2018

Hösten 2018 -Så här långt!

Bloggandet har verkligen varit dåligt, för att inte säga uruselt, under inledningen av denna höst. Lusten att skriva har inte infunnit sig och det har inte heller funnits nåt kul att skriva om.

Men men men, det är ju faktiskt helt fel! Det finns vid bara en liten kort eftertanke massor av roliga saker, som var för sig hade kunnat bli hur många bra inlägg som helst. Och så har jag inte skrivit ett enda. Typ. Så för att ni inte ska tro att jag bara har legat på latsidan och haft tråkigt följer här en kort summering över höstens highlights och upcomings.

* Resan till Norrland. Förtjänar hur många inlägg som helst. Så underbart!


* Igår avslutade jag första omgången av min löpargrupp. Löpargrupperna funkar bättre och bättre och höstens första grupp har jag kanske gjort allra bäst. Jag lär mig lite för varje omgång och konceptet börjar nu vara riktigt bra. Så kul att få se hur alla har utvecklats. 11 nov kör jag igång omgång nr 2! 


* Mitt företag Naturkraft H.I.T. har haft en riktigt bra höst. Bla har två nya och väldigt roliga jobb ramlat in. Två företag som jag börjat jobba med och som båda känns väldigt roliga och där det finns många planer framåt. På det ena företaget kör jag löpning på lunchtid och på det andra kör jag Bootcamp tidigt tidigt varje fredag morgon. Riktigt kul uppdrag båda två! * Min andra halvtid, den som anställd, har också funkat bra. Finns absolut utrymme för nya PT klienter, men de jag redan har, har allihopa haft en bra utveckling utifrån sina egna individuella målsättningar. 


* Helgen som var kvalar definitivt också in på listan över höstens höjdpunkter, nämligen Daladubbeln i orientering. En hel busslast orienterare från OK Södertörn åkte tidigt i lördags morse upp till Falun för en hel helg med roliga tävlingar. Vi var med hela familjen och helgens höjdpunkt var utan tvekan söndagens maskeradpatrull. Barnen och ungdomarna sprang sin etapp i par, utklädda på de mest fantasifulla sätt. Fick se de mest fantastiska kreationer, allt från tjuvar och poliser till tomtar i skorsten och livs levande julgranar. Helt underbart! 


* Veckan som precis inletts har börjat bra. Och den kommer absolut också sluta bra. På lördag åker vi till Portugal på Springtimes familjeträningsvecka i Portugal. Vi har varit med flera gånger förrut, men det är ett par år sedan sist nu. Nu längtar vi dit igen och ser fram emot en härlig vecka med all möjlig träning, löpning, ny inspiration och mycket avkoppling. Ska. Bli. Så. Härligt!!!Jag borde egentligen skämmas. Låta bli att blogga för att jag inte har nåt att skriva om. Gaahhh! Det fanns ju massor, om jag bara hade lyft blicken ett enda litet dugg. Får bli bättring på det. Stanna upp, reflektera och gå vidare!

Ha en riktigt bra vecka alla kära läsare!

2 kommentarer:

  1. Ibland märker man inte hur mycket man faktiskt har gjort, förrän man sätter sig ner och skriver ner det. Du verkar haft hur mycket roligt som helst på gång :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag måste ju vara lyckligast i välden med så mycket kul :-) Skämt åsido, lite skrämmande att det är så mycket som händer som man nästan inte ”märker”.

      Radera