lördag 9 januari 2016

IForm Danderyd, nu är det dags!

Veckan har som vanligt gått som tåget. Jag har haft många grupppass, eftersom flera av de ord instruktörerna ha varit jullediga. Spinning, Crossträning, Cirkel och Core har det blivit i olika varianter och med olika inriktningar. Ibland fokus på styrka och ibland mer fokus på kondition. Men alltid jobbigt och roligt - gärna med lite humor. Riktigt roligt har det i allafall varit och mina pass har varit välbesökta vilket såklart är extra kul! I morgon avslutar jag veckan med en timmes spinning.

Men nu är det fortfarande lördag och jag har spenderat delar av dagen på Iforms nya anläggning i Danderyd. Den öppnades idag och vi har haft prova-på-pass hela dagen och jag har kört Spinning, Cross/styrka och Cross/Intervall. Trots att det har jobbats och byggts ett bra tag, hade jag inte varit där innan, bara sett lite bilder. Och vilket ställe! Så. Himla. Fint. Sådär som det bara kan bli när allt är precis nytt och planerat från början. När man inte har något gammalt som ska få plats utan börjar från noll. 

På entréplanet finns reception och café och en trappa ner finns själva gymmet. En gruppträningssal, ett rum för spinning, en yta för konditionsmaskiner, en del för cirkelträning samt en riktigt stor yta för självaste gymmet där det även ryms en crossfit bur. Allt snyggt ljussatt och inrett i en skön blandning av ruffig källare och klassiska stuckaturer. Här skulle jag gärna både träna och jobba, om det inte låg på andra sidan stan.... Det är bara att gratulera Danderyd, ni har fått ett toppenställe! 

För er som inte haft vägarna förbi idag får kolla på lite bilder. Snyggt, eller hur?

Gymmet
 
Spinningsalen


Crossfit area
 
Gruppräningssalen
Omklädningsrummet

2 kommentarer:

  1. Hej Åsa,

    Superintressant att få läsa om ditt liv. Kul att du lyckas! Du vet att du har varit min förebild sedan vi träffades. Än idag berättar jag om min chef som hann och lyckades med det mesta i livet <3 Hälsa familjen! Bamsekram från Rita

    SvaraRadera