tisdag 27 december 2016

Lite "lugnet-efter-julen-känsla" sådär...

Då var julen avklarad för den här gången och man kan väl utan problem konstatera att det blev en hel del mat och godis, även i år Inte konstigt att det var skönt att dra på sig skorna och ge sig ut och springa i går kväll. Vinden bet i kinderna, men det kändes ändå inte alltför kallt, utan faktiskt bara skönt.
Idag kändes det desto mindre skönt när klockan ringde, hade varit bra skönt att bara få ligga kvar. Vinden ven utanför, och hela jag ville bara vara kvar i värmen, sova och få vara ifred. Men inte då, jag har lite jobb inbokat även under dessa veckor vilket såklart är bra, även om det just då var något trögt.

Dagen skulle bestå av ett seniorpass på gymmet i Segeltorp på förmiddagen. Hade även planerat att komma dit i god tid för att hinna träna lite själv innan passet började. Kom alltså dit 1,5 timme i förväg och körde först igenom främst överkroppen med bulgarian bags. Därefter utfall, knäböj och marklyft i smithen. Orkade bra och körde relativt tungt, men så hade jag ju laddat med en hel del mat de sista dagarna....

Och seniorpasset... så himla kul! Man vet ju inte under helgerna hur många som kan tänkas dyka upp, lika rimligt med två som med full sal. Och här blev det fullt hus och riktigt bra tryck. Eftersom det inte var så mycket folk totalt sett på gymmet valde jag att köra en cirkel ute i gymmet så att vi fick testa lite maskiner och annat. Uppskattat och lärorikt. Det gäller att passa på när tillfället kommer!

Dagen fortsätter med några timmar ledigt med familjen och senare ett spinningpass och träning med PT kund. En ganska behaglig dag, med andra ord. Och sådana behövs också ibland, det är ju i allfall jullov!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar