onsdag 26 april 2017

Jag vill inte ha nån tantreklam!!

Jag vet att jag numera är närmare 50 än 40. Jag vet, för det var ju jag själv som fyllde år alldeles nyss!  Men jag känner mig mer som typ 35, är starkare nu än någonsin, och känner mig inte alls som någon som närmar sig pension. Men tydligen har jag ändå hamnat på andra sidan nån sorts gräns. Gränsen när det börjar komma en annan sorts reklam. Reklam riktad till "mogna kvinnor".

Det måste ha kommit fel! Jag är inte alls en mogen, vuxen kvinna, jag är faktiskt en ung, pigg, ytterst vältränad och totalt orynkig ung människa. Åtminstone ser jag det nästan så själv.

Måttet blev rågat när jag igår fick reklam från en tidning, ett av månadsmagasinen som riktar sig till "kvinnor mitt i livet". Till råga på allt toppar de med en artikel på första sidan som handlar om hur man ska äta för att bäst förbereda sig för klimakteriet. WTF!

Fel, fel, fel från början till slut!!!! Jag vill inte ha några råd om hur jag ska äta alls. Vi har nog med matfunderingar i vår familj just nu, men det kan ju förstås inte tidningen veta. Jag vill faktiskt bara äta det jag vill utan en massa råd och mirakel hit och dit. Sen känner jag mig inte alls i närheten av klimakteriet. Jag är ung! Men det kanske inte tidningen inte heller kan veta, hur jag känner mig?! 

Eller så är jag bara stingslig? Stingslig och grinig. Som en tonåring. Jag vill faktiskt ha reklam om träningssaker, god mat, resor, äventyr och kanske nån onödig hudvårdssak. Men inte klimakteriegrejs!

Vad skönt! Nu har jag fått vara arg en stund, känns mycket bättre! Så nu tänker jag fortsätta att känna mig precis så ung som jag är :-)


Inte nu. Men sen!3 kommentarer:

 1. Eller så sätter du Ingen reklam tack på brevlådan och söker den reklam som du vill ha på annat håll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja så Skulle jag kunna göra! Fast då hade jag inte haft nåt att reta upp mig på :-)

   Radera
 2. Haha jag har fått ganska mycket tantreklam ända sedan jag var riktigt ung, troligtvis på att företagen utgår från att heter man Märta är man inte under 80 :-D

  SvaraRadera