torsdag 11 maj 2017

Dags att damma av våtdräkten

Hjälp, vad tiden går alldeles för fort! Det slog mig igår att det är mindre än två månader kvar till Vansbrosimningen. Och jag har inte simmat ett enda simtag sedan i augusti. Inte för att jag hade några storslagna simträningsplaner, men nån meter borde jag verkligen ha fått till. Men det är som sagt två månader kvar så jag hinner ju faktiskt med några besök i simhallen, om jag bara bestämmer mig. Ingen ko på isen än.....finns gott om tid....hur mycket som helst....pepp, pepp....

Först hade jag funderingar på att lära mig crawla, men det strök jag ganska snart. Jag har inte haft tid/lust/möjlighet att planera in nån mer kvällsaktivitet så det får bli tantsim. Vad jag förstår så är det ändå så huvuddelen av alla motionärer tar sig igenom loppet. Borde alltså funka för mig också. Risken är väl annars att jag hade drunknat av kallsup kan jag tro. 

Och andra praktiska saker, var ska vi bo, hur ska vi åka, vilken dag? Måste ringa min simkompis och lägga upp planer. Får bli i helgen!

Till att börja med ska jag plocka fram våtdräkten och kanske ta mig till simhallen i morgon eller lördag. Det får bli det storslagna startskottet på årets simsäsong!


4 kommentarer:

 1. Det går alldeles utmärkt att bröstsimma Vansbrosimmet! Jag bröstsimmade ca 80 % av loppet, crawlade 20. Inga problem! Vad kul att du har det framför dig, det var en häftig upplevelse! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ska bli jättekul. Idag var jag i simhallen och testade simtagen!

   Radera
 2. Vad kul med Vansbrosimningen!
  Det har min morbror simmat många gånger. Han pratar alltid om att jag borde följa med. Eftersom jag gillar att simma och gärna simmar långt och länge.
  Hur långt är Vansbrosimmet egentligen?
  Det längsta jag har simmat är två timmar. Fast jag har ingen aning om hur långt jag hann.
  Kul att du ska göra det 👍 det är jättehäftigt 👏

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska simma originalsträckan, 3 km. Om du har simmat två timmar borde det inte vara några problem för din del, så länge hoppas jag verkligen inte att det ska behöva ta. Men vi får se, jag kanske underskattar jobbigheten. Säg till om du ska vara med så kan vi ses och säga hej däruppe😃

   Radera