tisdag 10 juli 2018

Nya utmaningar i sikte

Klockan är bara 9 och jag är redan hemma. Känner mig lite smått nöjd med starten på dagen. Klockan ringde tidigt för att kunna cykla de 16 kilometrarna till gymmet där jag skulle köra sista spinningpasset innan sommaren.

Och vilken morgon! Sjön låg spegelblank, fåglarna kvittade och den semesterlugna trafiken var just väldigt lugn. Vilken start, såhär skulle man börja varje dag.

Vid 7 drog jag igång ett Spin Intervall pass, ett gammalt pass som jag kört många gånger men som alltid funkar. Glad musik, glada semestersugna deltagare och så jag då, som också kände mig riktigt glad dagen till ära. Blev ett bra pass att avsluta vårterminen med!

Svettig, lite trött, och som sagt glad och nöjd hojade jag hem igen. Genom skog, villaområde och över sjön.

På cykeln tillbaka funderade jag lite på min och kompisens cykelutmaning nästa sommar. För ett par veckor sedan kläckte jag idén och hon var genast på. Jag funderar ändå på om hon är på, på riktigt, eller om det bara var just då? Hoppas, hoppas för det vore så kul! Jag måste nog dubbelkolla för säkerhets skull. Vad vi ska göra väntar jag med att berätta. Men det börjar på H. Eller möjligen V, beroende på hur man tänker :-)

Morgonen kan alltså summeras med 32 km cykel och 45 min spinning. Nu är det dags för frukost nr 2, riktig lyxfrulle på balkongen med barnen. Och klockan är bara 9. Sa jag att jag var ganska nöjd?!


.
2 kommentarer:

  1. Vilken härlig morgon! Nu blev jag nyfiken på vad det är för utmaning nästa sommar :-)

    SvaraRadera