fredag 7 december 2018

Hostan from hell

Fick just en halvtimmes väntetid i väntan på naprapaten. Passar därför på att ge en uppdateraing av senaste tiden. Har ju hostat så förskräckligt denna höst så jag tror nästan att lungorna är förstörda, om de nu kan bli det. I vilket fall har ryggen låst sig och även nacken känns det som. Och nu ska jag få hjälp att lossa på detta. Jag ser fram emot att bli hopknycklad, knakad och kanske även få en nål om jag har tur/otur. Han gillar nålar lite, min naprapat:-) Nålar eller inte, bara ryggen lossnar så jag kan ta ett djupt andetag igen är jag glad.

Hostan är betydligt bättre efter besöket på akuten förra söndagen. Hade så ont så jag tänkte att jag fått en hjärtinfakt allra minst. Riktigt så illa var det inte, tack och lov. Läkaren titade lite medlidsamt på mig och sa att det är gaaaanska ovanligt med hjärtinfarkt på kvinnliga 70-talister. Han nöjde sig med att konstatera Bronkit och ge mig lite olika mediciner för det. Han hade nog rätt för nu är jag mycket bättre. Vad skönt. Nu ska bara låsningen i ryggen släppa också så är jag nog som ny efteråt.

Förra veckan fick jag därför ställa in alla jobb som bara gick att ställa in. Inte helt lätt som egen företagare i träningsbranchen. Åh ena sidan är man jätterädd om sina jobb och vill inte förlora sina kunder eller sätta dem i klistret. Åh andra sidan varken kan eller ska man ut och springa när man är jättedålig. Och där sitter man med skägget i brevlådan och hur man än gör så känner man att det blir fel. Nåväl, jag har väldigt bra och förstående kunder och nu är jag ganska frisk igen. Bara lite knak i ryggen som återstår.

Och så är det ju helg nu också, det gör inte saken sämre. Lite gäster, lite baka lussekatter, lite göra julgodis, lite jobb och mycket, mycket mys. Känner att det här kan bli några bra dagar. Hoppas ni också får en fin helg!

Ja, jag vet....jag har snott bilden......


2 kommentarer:

 1. Fy för att vara sjuk 😖. Hoppas du är helt frisk snart ❤️
  Kram Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy bubblan, men rygg och nacke blev mycket bättre efter naprapaten igår. Kram😃

   Radera